Antena 3 CNN Actualitate Locale Un șofer băut a spulberat trei persoane aflate pe trotuar. Una dintre victime a murit pe loc

Un șofer băut a spulberat trei persoane aflate pe trotuar. Una dintre victime a murit pe loc

Un șofer băut a spulberat trei persoane aflate pe trotuar. Una dintre victime a murit pe loc
24 Dec 2018   •   08:32

Un şofer băut şi vitezoman a spulberat trei oameni, aflaţi pe trotuar, în localitatea maramureşeană Tăuţii de Sus. Una dintre victime a murit pe loc. Este vorba de un tânăr care străbătuse toată ţara pentru a-şi vedea iubita pe care urma să o ceară de soţie. 

Martorii povestesc că şoferul băut conducea maşina cu viteză mare, când a pierdut controlul volanului. A încercat să depăşească un alt autoturism, însă a ajuns pe trotuar unde a spulberat trei pietoni. Apoi a intrat în gardul unei case, l-a pus la pământ şi s-a oprit în peretele locuinţei.

Un tânăr de 27 de ani a fost ucis pe loc de şoferul băut. Venise tocmai din Tulcea, să-şi viziteze iubita cu care urma să se căsătorească. Cei doi răniţi au fost transportaţi de urgenţă la spital în stare gravă.

Bărbatul care a provocat accidentul a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotestest. Rezultatul a arătat o alcoolemie de 0,19 alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: sofer vitezoman trotuar victime
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close