Antena 3 CNN Actualitate Locale Un șofer de 25 de ani fără certificat verde a produs un accident grav, în timp ce fugea de Poliție

Un șofer de 25 de ani fără certificat verde a produs un accident grav, în timp ce fugea de Poliție

Accident grav provocat de un şofer de 25 de ani, care a fugit de Poliţie pentru că nu avea certificat verde şi nici declaraţie pe proprie răspundere pentru a circula în timpul orelor cu restricţii. Tânărul a rupt gardul unei case și s-a oprit cu mașina într-un stâlp.

Un șofer de 25 de ani fără certificat verde a produs un accident grav, în timp ce fugea de Poliție
Sursa foto: Poliția Română/Facebook
de Cristi Georgescu    |    01 Noi 2021   •   10:09

Accident a avut loc, sâmbătă seara, pe raza localității Lazuri, din județul Dâmbovița.

Tânărul a rămas acum fără permis pentru 30 de zile și a fost amendat cu 1450 de lei.

“În cursul serii trecute, în jurul orei 23.00, polițiștii de la Biroul Rutier din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au efectuat semnal pentru oprirea unui autoturism, condus de un tânăr de 25 de ani, din Gura Ocniței.

Întrucât conducătorul auto nu deținea certificate de vaccinare Covid-19, acesta nu a respectat indicațiile polițiștilor de la rutieră și și-a continuat deplasarea s-a izbit cu autoturismul de gardul unui imobil, din localitatea Lazuri.

Față de acesta a fost dispusă măsura complementară a reținerii permisului de conducere pentru 30 de zile, fiind sancționat contravențional, conform prevederilor O.U.G. 195/2002 și Legii nr. 55/2020, cu amenzi în valoare de 1450 de lei”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close