Antena 3 CNN Actualitate Locale Un șofer STB a blocat călătorii în autobuz, apoi a luat la bătaie un biciclist, în București

Un șofer STB a blocat călătorii în autobuz, apoi a luat la bătaie un biciclist, în București

Un șofer STB a blocat călătorii în autobuz, apoi a luat la bătaie un biciclist. Imaginile au fost surprinse, marți, pe Șoseaua Mihai Bravu din Bucureşti.

Un șofer STB a blocat călătorii în autobuz, apoi a luat la bătaie un biciclist, în București
Sursa foto: Captură Video Facebook Răzvan Marius Şeitan
de Claudia Popovici    |    12 Apr 2022   •   19:38

Potrivit martorilor, şoferul a coborât nervos din autobuzul 335 şi a început să-l îmbrâncească pe biciclist care avea o livrare în zonă şi căuta un loc să treacă prin șoseaua complet blocată. 

Mai mult, şoferul i-a scos șaua bicicletei și a început să-l loveaacă cu brutalitate pe săracul om, mai spune persoana care a surprins totul în imagini.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Pe fundalul înregistrării, se aud şi călătorii, care au fost blocați în mijlocul de transport, în timp ce-l roagă pe șofer să-l lase pe tânăr în pace.

Biciclistul a mers la poliţie şi a depus o plângere împotriva șoferului STB. 

"Cu privire la imaginile difuzate pe o rețea de socializare și preluate de mass-media, în care se observă, un conflict, în care sunt implicați doi bărbați, un conducător auto și un biciclist, precizăm următoarele:

În urmă cu scurt timp, unul dintre bărbați s-a prezentat la Secția 8 Poliție și a formulat plângere. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a fi dispuse măsuri legale", transmit poliţiştii Capitalei. 

×
Subiecte în articol: şofer STB biciclist București bătaie
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close