Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr a atacat un taximetrist din Botoşani, iar apoi i-a furat maşina. Polițistii au reușit să îl prindă după ce au tras focuri de armă

Un tânăr a atacat un taximetrist din Botoşani, iar apoi i-a furat maşina. Polițistii au reușit să îl prindă după ce au tras focuri de armă

Polițiștii din Botoșani au tras marți 10 focuri de avertisment pentru prinderea unui bărbat de 32 de ani care a furat un taxi și a fugit. Este vorba de un tânăr de 32 de ani, din Dorohoi.

Un tânăr a atacat un taximetrist din Botoşani, iar apoi i-a furat maşina. Polițistii au reușit să îl prindă după ce au tras focuri de armă
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    09 Noi 2021   •   22:09

Un taximetrist din Botoșani a avut o cursă de coșmar, după ce a fost bătut de clientul cu care se afla în mașină.

Incidentul a avut loc în jurul ore 17, în comuna Suharău.

Polițiștii au depistat mașina în trafic pe un drum sătesc, din apropierea localității Smârdan, și au pornit în urmărirea acestuia.

Șoferul nu a oprit la semnalele polițiștilor, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției și a întrat într-un mal de pământ. Ulterior, bărbatul a fugit pe un câmp.

Oamenii legii au pornit în urmărirea acestuia și au tras 10 focuri de avertisment în plan vertical, fără a rezulta victime sau pagube materiale.

În cele din urmă prins, bărbatul a fost imobilizat și apoi identificat. Este vorba de un tânăr de 32 de ani, din Dorohoi.

Polițiștii continuă cercetările pentru tâlhărie calificată.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: tanar taximetrist Botoșani
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close