Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr a fost desfigurat într-un club din Mamaia de un bărbat gelos. Motivul este absolut șocant

Un tânăr a fost desfigurat într-un club din Mamaia de un bărbat gelos. Motivul este absolut șocant

Un tânăr a fost desfigurat într-un club din Mamaia de un bărbat gelos. Motivul este absolut șocant
21 Mai 2019   •   11:35

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost condamnat de prima instanță la 2 ani cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violenţe. Decizia nu este definitivă și urmează a se judeca apelul, termenul fiind stabilit la data de 20.06.2019. Este vorba despre un scandal izbucnit într-un bar din Mamaia, în urma căruia un tânăr a avut nevoie de 60 – 65 de zile de îngrijiri medicale. Mai mult decât atât, întrucât oasele obrazului i-au fost înfundate, s-a stabilit că a suferit și din punct de vedere estetic.

Analizând întregul material probator administrat în cauză, instanța a reținut că, în data de 24 spre 25.02.2018, în timp ce se afla într-un bar din stațiunea Mamaia, inculpatul l-a agresat fizic pe un tânăr, acesta din urmă suferind leziuni care au necesitat 60-65 zile de îngrijiri medicale, cu consecința unui prejudiciu estetic moderat, scrie replicaonline.ro.

Persoana vătămată a declarat că a fost lovită în repetate rânduri în zona capului de către inculpat, fără ca între aceștia să existe o stare conflictuală anterioară. În fața instanței a expus în esență aceeași stare de fapt, arătând că în momentul în care i-a fost aplicată prima lovitură și-a pierdut cunoștința însă ulterior martorul i-ar fi spus ceea ce s-a întâmplat, în sensul că inculpatul l-ar fi lovit cu genunchiul în față după care ar fi căzut peste el.

A negat faptul că ar fi abordat anterior, într-un mod nepotrivit, vreo persoană de sex feminin. Susținerile persoanei vătămate, potrivit rolii.ro, se coroborează întocmai cu relatările unui martor, care a arătat că în seara respectivă, în jurul orei 4.00, a observat o persoan ă de sex masculin care s-a îndreptat spre tânăr, l-a prins pe acesta cu mâinile de cap și a început să-l lovescă cu genunchii în zona feței.

În urma loviturilor, a căzut la sol iar agresorul a căzut peste el. Martorul a arătat că doar acea persoană l-a lovit pe prietenul său în seara respectivă și că anterior agresiunii comise de inculpat, nu a observat ca victima să o abordeze pe prietena inculpatului. La urmărirea penală, inculpatul a încercat să acrediteze ideea că ar fi exercitat agresiuni împotriva persoanei vătămate, motivat de faptul că aceasta ar fi atins-o într-un mod nepotrivit pe prietena sa.

×
Subiecte în articol: bătaie club Mamaia
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close