Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr a intrat cu un briceag într-o școală din Ploiești. Explicația năucitoare pe care le-a dat-o jandarmilor. VIDEO

Un tânăr a intrat cu un briceag într-o școală din Ploiești. Explicația năucitoare pe care le-a dat-o jandarmilor. VIDEO

Un tânăr a intrat cu un briceag într-o școală din Ploiești. Explicația năucitoare pe care le-a dat-o jandarmilor. VIDEO
Sursa foto: foto: Ziarul Incomod
26 Feb 2019   •   15:02

Momente de panică într-un grup școlar din Ploiești, acolo unde un tânăr a intrat cu un briceag în instituție.

“La nici o lună de zile de la incidentul petrecut la Colegiul Spiru Haret din municipiul Ploiești, în data de 26.02.2019, în jurul orei 10.10, patrula de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, ce acționa în zona Grupului Școlar Industrial 1 Mai din municipiul Ploiești, a fost sesizată despre faptul că o persoană de sex bărbătesc a pătruns în curtea instituției de învățământ cu încălcarea normelor legale de acces, având asupra sa un briceag cu lama de 12 cm.

La fața locului jandarmii au identificat persoana în cauză, pe D. A. din municipiul Ploiești, în vârstă de 23 de ani, întocmind actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 372 din Codul Penal. Documentele întocmite, făptuitorul și obiectul interzis la deținere au fost predate organelor competente pentru continuarea cercetărilor.”, se arată într-un comunicat remis presei de Inspectoratul Județean de Jandarmi Prahova.

Reacția năucitoare a tânărului

“Am intrat în incinta liceului pentru a lăsa o șapcă unei prietene și fiind briceagul la mine, l-am uitat în buzunar. Chiar n-am știut că-l am la mine pentru că știu că primesc dosar penal sau amendă pentru chestia asta și chiar îmi pare rău de ce am făcut.”, a spus tânărul, citat de ZiarulIncomod.

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close