Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr de 18 ani, din Iași, și-a ucis tatăl, din greșeală, cu un cuțit

Un tânăr de 18 ani, din Iași, și-a ucis tatăl, din greșeală, cu un cuțit

Un tânăr de 18 ani, din Iași, și-a ucis tatăl cu cuțitul, din greșeală. 

Un tânăr de 18 ani, din Iași, și-a ucis tatăl, din greșeală, cu un cuțit
11 Feb 2020   •   10:24

Valentin Paraschiv l-a înjunghiat în picior pe tatăl său de 47 de ani. Iar apoi a sunat la 112 și a spus ce a făcut. 

Un echipaj medical s-a deplasat la fața locului și l-a găsit pe bărbat într-o baltă de sânge. Medicii i-au făcut manevre de resuscitare, dar nu l-au mai putut salva. După circa 45 de minute, au constatat decesul. 

Radu Paraschiv, tatăl băiatului, era cunoscut în sat ca fiind un om în banca lui, dar căruia îi plăcea băutura. Se pare că atunci când era acasă, bărbatul avea un comportament agresiv și își amenința familia cu moartea cu fiecare ocazie, potrivit Bzi

După ce consumat alcool, bărbatul a început să se certe cu fiul lui și a pus mâna pe cuțit pentru a-l speria. Adolescentul a încercat să-i ia cuțitul din mână tatălui, însă la un moment dat cuțitul a intrat în piciorul tatălui. 

Bărbatul și-a scos cuțitul din picior și a făcut câțiva pași, însă s-a prăbușit în pământ, într-o baltă de sânge. Se pare că lama cuțitului îi secționase artera femurală, unul dintre cele mai importante vase de sânge. 

„Între tată și fiu ar fi izbucnit un conflict spontan. La un momet dat, victima a pus mâna pe un cuțit și l-ar fi amenințat pe fiul său. Cel din urmă ar fi încercat să-l deposedeze și s-a ajuns într-un final la înjunghiere”, a precizat o sursă din cadrul anchetei.

×
Subiecte în articol: tanar Iași
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close