Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr de 20 de ani a murit, după ce s-a răsturnat cu tractorul. Accidentul a avut loc în faţa părinţilor săi

Un tânăr de 20 de ani a murit, după ce s-a răsturnat cu tractorul. Accidentul a avut loc în faţa părinţilor săi

Un tânăr de 20 de ani a murit, după ce s-a răsturnat cu tractorul. Accidentul a avut loc în faţa părinţilor săi
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
04 Aug 2016   •   16:35

 Un tânăr de 20 de ani a murit joi după ce s-a răsturnat cu tractorul pe un câmp de la marginea localităţii hunedorene Crişan, în apropiere de municipiul Brad, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

'Echipajul de prim-ajutor care s-a deplasat rapid la faţa locului a găsit un tânăr, în vârstă de 20 ani, aflat în stop cardio-respirator ca urmare a compresiei toracice puternice exercitată de volanul vehiculului de transport', a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

Tânărul a fost scos de sub tractor de părinţii acestuia, care se aflau în apropiere. El a fost supus protocolului de resuscitare aproape o oră, echipajul de prim-ajutor efectuându-i masaj cardiac şi ventilaţie mecanică, în paralel cu tratamentul administrat de medicul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara.

Toate eforturile pompierilor şi personalului medical au fost zadarnice, cazul fiind preluat acum de poliţişti, care vor stabili exact cum s-a petrecut accidentul.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: accident stop cardio-respirator
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close