Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr din Bistrița s-ar fi sinucis în ziua sentinței de divort. Andrei a intrat cu mașina într-un stâlp

Un tânăr din Bistrița s-ar fi sinucis în ziua sentinței de divort. Andrei a intrat cu mașina într-un stâlp

Un tânăr din Bistrița s-ar fi sinucis în ziua sentinței de divort. Andrei a intrat cu mașina într-un stâlp
Sursa foto: Foto: Facebook
05 Dec 2018   •   10:02

Un tragic accident rutier a avut loc, marți seara, în oraşul Bistriţa, chiar în apropiere de sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Un tânăr a murit pe loc, după ce a intrat cu viteză în stâlpul unei pasarele.

Viteza nebună cu care mergea bărbatul de 27 de ani şi lipsa oricărei urme de frânare îi fac pe poliţişti să ia în calcul ipoteza unei sinucideri. Bărbatul divorţase de doar câteva ore. 

Urmele accidentului şi ce a mai rămas din maşină arată că tânărul de 27 de ani circula cu viteză mare. Caii putere şi maşinile tunate erau pasiunea lui. Andrei Pintican lucra ca inginer-şef la un service auto.

În prezent, poliţiştii rutieri efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzei producerii accidentului rutier.

Deşi ancheta este abia la început, una dintre cele mai vehiculate ipoteze este cea a unei sinucideri. La faţa locului nu au fost găsite urme de frânare. Un posibil motiv ar fi problemele din viaţa personală. Cu numai câteva ore înainte, Andrei primise sentinţa de divorţ prin care căsnicia sa de un an şi jumătatea luase sfârşit.

„Evenimentul a avut loc la câteva sute de metri de Unitatea de Pompieri, astfel că echipajele de urgenţă au ajuns în mai puţin de două, trei minute. Din păcate echipele de intervenţie au găsit victima în afara autoturismului şi prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. În urma impactului cu stâlpul autoturismul a fost distrus în proporţie de 100%”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud. 

Trupul neînsufleţit al tânărului a fost dus la Medicina Legală pentru necropsie.

×
Subiecte în articol: Bistriţa sinucis sentinta divort masina stalp
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close