Antena 3 CNN Actualitate Locale Dănuț e din Vaslui și și-a lovit mama cu picioarele după ce a prins-o în ipostaze intime cu un alt bărbat. "Mi-am pierdut mințile. Nu le-a păsat că tata murise de puțin timp"

Dănuț e din Vaslui și și-a lovit mama cu picioarele după ce a prins-o în ipostaze intime cu un alt bărbat. "Mi-am pierdut mințile. Nu le-a păsat că tata murise de puțin timp"

Un tânăr din Vaslui și-a pedepsit mama într-un mod violent, după ce a prins-o în timp ce întreținea relații intime cu vărul tatălui său. 

Dănuț e din Vaslui și și-a lovit mama cu picioarele după ce a prins-o în ipostaze intime cu un alt bărbat. "Mi-am pierdut mințile. Nu le-a păsat că tata murise de puțin timp"
14 Feb 2020   •   09:12

Acesta și-a ieșit din minți când și-a găsit mama în ipostaze intime, mai ales în contextul în care soțul ei abia murise de cancer și era chiar ziua în care i-au făcut praznicul de 40 de zile. Tânărul de 23 de ani și-a lovit mama cu gura de sobă și a lovit-o cu picioarele. 

“Poate n-ar fi trebuit sã o bat, dar mi-am pierdut mintile când am văzut-o cu ăla călare peste ea, chiar în patul în care tata a murit. Am tras-o de sub el, iar în momentul ăla s-a lovit cu gura de sobã. I-am mai dat douã picioare sãnãtoase si poate l-as fi bãtut si pe el dacã nu apuca să fugă. Oricum, o are promisă și el, nu scapã. Nu le-a păsat că tata murise de puțin timp. Mãcar de s-ar fi dus în altã parte, să nu-i vãd eu, sã nu stiu ce le poate pielea. Acum mama e la spital, dar nu are nimic, a fost si sora mea si a vorbit cu ea, a fost si fratele meu. Probabil o tin cât mai mult pentru a-mi schimba mie încadrarea. Dacã mã ajută Dumnezeu sã trec cu bine peste hopul ăsta, îmi iau soția si plec din tară, nu vreau să mai stau sub acelasi acoperiș cu maică-mea, că numai prostii face”, a povestit Dănuț Halmaci, cel care și-a lovit mama, potrivit vremeanouă

Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele tânărului, deși femeia refuză să depună plângere împotriva lui. 

Tânărul a mai spus că îi purta un mare respect tatălui său fiindcă a avut mare grijă de el și de frații și surorile lui. 

”Suntem șase frați la părinți, trei fete și trei băieti, dar tata a fost cel care a avut grijă de noi. S-a ocupat tot timpul să nu ne lipsească nimic, atât cât a putut el să ne ofere. De asta și noi am fost mai apropiați de el. A murit după ce s-a luptat cu cancerul la plămâni. Într-o perioadă își revenise, dar l-a răpus o boală la stomac. Pastilele pe care le lua pentru cancer erau foarte puternice. Alea i-au făcut felul”, a mai spus Dănuț. 

Mama agresorului refuză să depună plângere

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui a spus că a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, dar dacă victima va refuza în continuare să depună plângere, cel mai probabil dosarul va fi clasat. 

“Am fost sesizati de cãtre spital, duminicã, despre faptul cã o femeie în vârstã de 50 de ani din Feresti a fost victima unei agresiuni. A fost indicat si un posibil agresor. Am vrut sã emitem un ordin de protectie însã victima a refuzat. Femeia nu doreste sã depunã plângere. În acest caz a fost întocmit dosar penal de violentã în familie sub aspectul lovirii. Dacã victima va refuza în continuare sã depunã plângere, cel mai probabil dosarul va fi clasat”. 

×
Subiecte în articol: bătaie
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close