Antena 3 CNN Actualitate Locale Deraiere pe calea ferată, la Roşiorii de Vede. Mecanicul a murit. Trafic pe un singur fir

Deraiere pe calea ferată, la Roşiorii de Vede. Mecanicul a murit. Trafic pe un singur fir

Un utilaj feroviar s-a răsturnat marți la ieșirea din Roșiorii de Vede, în județul Teleorman. La fața locului intervin mai multe echipaje, iar medicii încearcă să salveze viața uui lucrător feroviar aflat în stop cardiorespirator.

de Delia Bulgaru    |    01 Aug 2023   •   10:53

Update 10:51 Din păcate, victima, un bărbat de cca. 55 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, echipajele medicale ale SAJ Teleorman declarând decesul

Misiunea pompierilor a continuat pentru asigurarea măsurilor P.S.I., iar autoritățile competente au preluat cazul pentru cercetări.

Ştire iniţială Potrivit CFR, este vorba despre un utilaj feroviar, care se deplasa între Roșiori Nord și Atârnați, pentru lucrări feroviare programate în stația Atârnați.

Din primele informații transmise de dispeceratul feroviar al SRCF Craiova, utilajul s-a răsurnat la ieșire din Roșiorii de Vede.

La fața locului s-au deplasat reprezentanții SMURD pentru acordarea primului ajutor. Victima este inconștientă și se află în stop cardiorespirator. La fața locului intervin două autospeciale de descarcerare, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și două echipe SAJ.

Traficul feroviar de călători se va desfășura pe un fir de circulație, până la finalizarea intervențiilor din zona accidentului, a precizat CFR.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: rosiorii de vede accident feroviar
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close