Antena 3 CNN Actualitate Locale Un vasluian de 70 de ani a violat o noapte întreagă o minoră de 14 ani. Explicaţia parcă ireală oferită judecătorilor în privinţa virilităţii 

Un vasluian de 70 de ani a violat o noapte întreagă o minoră de 14 ani. Explicaţia parcă ireală oferită judecătorilor în privinţa virilităţii 

Un vasluian de 70 de ani a violat o noapte întreagă o minoră de 14 ani. Explicaţia parcă ireală oferită judecătorilor în privinţa virilităţii 
28 Mar 2019   •   12:42

Dumitru Onofrei a profitat de naivitatea şi vulnerabilitatea unei fete de 14 ani, diagnosticată cu o formă de retard, care plecase de acasă din Vaslui, pe jos, pentru a ajunge la o mătuşă în Bârlad.  

După aproape 15 kilometri de mers pe jos, minora a fost întâlnită de bărbatul de 70 de ani. După ce a aflat că fata intenţiona să ajungă pe jos la Bârlad, bărbatul s-a oferit să o adăpostească pe timpul nopţii, spunându-i că este periculos să circule noaptea pe marginea şoselei. 

”Autorul a luat-o la el acasă şi, profitând de naivitatea şi vulnerabilitatea minorei, a întreţinut relaţii sexuale cu ea pe tot parcursul nopţii. Mătuşa minorei este cea care a sesizat Poliţia. Autorul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă”, au precizat reprezentanii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Septuagenarul a declarat în sala de judecată că pentru a-şi îndeplini fanteziile sexuale a apelat la un afrodisiac chinezesc, o licoare pe care o folosea ocazional şi despre care ar fi auzit că este folosită de actorii din filmele pentru adulţi, informează Adevărul.  

Bărbatul a fost condamnat la 10 ani de închisoare şi este obligat să achite victimei suma de 50.000 de lei daune morale. 

×
Subiecte în articol: viol judecatori noapte
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close