Antena 3 CNN Actualitate Locale Una dintre fetele drogate şi abuzate de milionarul din Gorj a încercat să îşi pună capăt zilelor

Una dintre fetele drogate şi abuzate de milionarul din Gorj a încercat să îşi pună capăt zilelor

Una dintre fetele minore care au fost drogate şi abuzate sexual de milionarul din Gorj Laurențiu Maronidis a încercat să se sinucidă de două ori. Cele două minore sunt sub şoc emoţional şi merg la psiholog pentru a trecere peste trauma produsă de omul de afaceri.

Una dintre fetele drogate şi abuzate de milionarul din Gorj a încercat să îşi pună capăt zilelor
Sursa foto: Laurentiu Maronidis/Facebook
de Mariana Zaharia    |    20 Oct 2021   •   11:24

Cele două minore abuzate sexual la piscină de afaceristul Maronidis sunt încă sub în şoc emoţional.

Afaceristul din Târgu Jiu (48 de ani), acuzat că a drogat şi batjocorit minore la ştrandul pe care îl deţine în oraş, a vorbit la telefon cu mama uneia dintre victime şi a recunoscut că ar fi organizat petrecerile la care le-a abuzat pe fete.

În discuţia telefonică, Laurenţiu Maronidis a recunoscut că a abuzat-o pe fiica acesteia: "Sunt un nenorocit, am abuzat de ea, dar ea mi-a luat minţile".

Una dintre fete a încercat să se sinucidă

Omul de afaceri Laurențiu Maronidis, aflat în arest, de la finele lunii august a.c., fiind acuzat că a întreținut, de mai multe ori, relații sexuale cu două minore, în vârstă de 15 ani, a încercat să scape cu o măsură preventivă mai blândă, cea a arestului la domiciliu, însă judecătorii i-au respins solicitarea, la finele săptămânii trecute.

În tot acest timp, cele două minore abuzate sexual de către acesta au rămas în șoc emoțional, după trauma din această vară și fac ședințe de psihoterapie.

Minora s-a automutilat, deşi merge constant la şedinţe de psihoterapie

Una dintre fete a avut două tentative de a-și pune capăt zilelor, iar în urmă cu câteva zile minora s-a automutilat, deși merge constant la ședințe de psihoterapie, de două luni. Mama acesteia a renunțat la serviciu pentru a o avea tot timpul sub observație, fiind îngrozită că fiica ei ar putea recurge, din nou, la un gest necugetat.

Citiţi şi: Un om de afaceri droga și îmbăta minore, apoi întreținea relații intime cu ele, în Târgu Jiu. Bărbatul a fost reținut

Afaceristul din Târgu Jiu, acuzat că a batjocorit două minore, a vorbit cu mama unei victime: "Ea mi-a luat minţile"
 

×
Subiecte în articol: milionar Târgu Jiu Laurențiu Maronidis
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close