Antena 3 CNN Actualitate Locale Untold, afacere profitabilă pentru proprietarii din Cluj. Sumele ajung până la 3 chirii lunare în numai 4 zile

Untold, afacere profitabilă pentru proprietarii din Cluj. Sumele ajung până la 3 chirii lunare în numai 4 zile

Untold, afacere profitabilă pentru proprietarii din Cluj. Sumele ajung până la 3 chirii lunare în numai 4 zile
25 Iul 2017   •   13:45

Abonamentul pentru cele 4 zile ale festivalului Untold ajunge până la 1.200 de lei, însă această sumă nu înseamnă nimic în comparație cu banii pe care cei ce Clujului îi cheltuiesc pentru cazare, potrivit pressone.ro.

Proprietarii de apartamente din Cluj care închiriază în regim hotelier pot câștiga o sumă care ajunge până la chiria pe trei luni.

Ina Ionescu locuiește în București și vrea să meargă la Untold. Abonamentul pentru 4 zile de festival a costat-o 486 de lei, însă cea mai mare problemă este cazarea. „Am început să caut acum două luni și nu era absolut nimic din ce ne puteam permite. Am lăsat-o baltă și ne-am gândit că nu mai dormim deloc sau că dormim în mașină. Apoi am mai încercat o dată și am găsit pe Booking.com o cameră cu 4 paturi în comuna Viștea, la 14 kilometri de oraș. Mi s-a părut un chilipir, mă costă 575 de lei pe noapte. Mai ales că avem și baie în cameră."

Asta înseamnă că proprietarii casei din Viștea câștigă 500 de euro prin închirierea unei singure camere pentru 4 nopți.

Prețurile pentru camerele oferite în cadrul festivalului pornesc de la 95 de lei și urcă până la 2.600 de lei de persoană pentru toată perioada.

Citește continuarea pe pressone.ro.

×
Subiecte în articol: Untold afacere proprietari Cluj chirii
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close