Antena 3 CNN Actualitate Locale UPDATE. Agresorul din Constanţa a murit după atac

UPDATE. Agresorul din Constanţa a murit după atac

UPDATE. Agresorul din Constanţa a murit după atac
Sursa foto: Foto: Agerpres
27 Sep 2015   •   11:36
UPDATE. Agresorul taximetristului din Constanţa a murit din cauza rănilor pe care şi le-a provocat. Duminică dimineaţă, un şofer de taxi a fost înjunghiat de un client. 
 
După incident, agresorul a fugit într-un restaurant. Oamenii de acolo l-au văzut plin de sânge şi au chemat ambulanţa. Când au ajuns medicii, bărbatul i-a atacat şi pe aceştia.

---

Centrul orașului Constanța a fost, duminică dimineaţă, scena unui scandal violent, care s-a încheiat cu descinderi în forță ale jandarmilor într-un local de pe bulevardul Tomis. 
 
Martorii susțin că din interiorul acestuia s-au auzit focuri de armă.

 
Primele informații indică faptul că, în cursul acestei dimineți, un bărbat a atacat, cu un cuțit, un taximetrist care îl luase de acasă, conform reporterntv.ro.
 
Totul s-ar fi petrecut în zona Capitol, iar agresorul a fugit de la fața locului, ascunzându-se într-o locuință. Plin de sânge, taximetristul a fost pansat în primă fază de trecători, până la sosirea medicilor.
 
Din locuința în care se ascunsese, agresorul ar fi fugit din nou, intrând într-un local de pe bulevardul Tomis, în speranța că nu va fi descoperit.
 
Observând că bărbatul este plin de sânge, angajații localului au solicitat intervenția medicilor, astfel că la fața locului a ajuns un echipaj SMURD. Medicii au fost atacați însă, la rândul lor, cu un cuțit de bărbatul furios, astfel că s-a cerut intervenția oamenilor legii.
 
La local au ajuns, în scurt timp, două echipaje de intervenție rapidă ale Jandarmeriei, care au intrat în forță. Martorii aflați în afara restaurantului spun că din interior s-ar fi auzit 5-6 focuri de armă, dar reprezentanții autorităților nu confirmă, până în acest moment, folosirea armamentului din dotare.
 
Cert este, însă, că agresorul a fost scos pe targă din local și urcat într-o mașină SMURD, chiar de cei atacați puțin mai devreme de acesta.
 

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close