Antena 3 CNN Actualitate Locale Urmărire cu împuşcături pe o stradă din Galați. O maşină a intrat într-un zid, doi bărbați au fugit

Urmărire cu împuşcături pe o stradă din Galați. O maşină a intrat într-un zid, doi bărbați au fugit

O urmărire în timpul căreia s-a tras cu pistolul a avut loc marți, la Galați. O mașină urmărită a intrat într-un zid, iar cei doi bărbați care erau în interior au dispărut.

Urmărire cu împuşcături pe o stradă din Galați. O maşină a intrat într-un zid, doi bărbați au fugit
Sursa foto: Antena 3
de Gabi Vlad    |    23 Noi 2021   •   13:47

Polițiștii au văzut în trafic un autoturism ai cărui ocupanți aveau un comportament suspect şi au pornit în urmărirea lui.

Şoferul a încercat să fugă, a intrat cu mașina pe sens interzis și, din cauza vitezei, a lovit zidul unui imobil.

Apoi, cei doi bărbați din autoturism au fugit, iar polițiștii au folosit armamentul din dotare, efectuând un foc de avertisment în plan vertical.

Unul dintre cei doi suspecţi a fost prins.

"În cursul acestei zile, în jurul orei 11.30, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Galați au observat în trafic, pe strada Serei, din municipiul Galați, un autoturism ai cărui ocupanți aveau un comportament suspect. 

Polițiștii au efectuat semnale acustice și luminoase pentru oprirea autoturismului dar, întrucât conducătorul auto nu s-a conformat acestor semnale și a continuat deplasarea, s-a plecat în urmărirea vehiculului.

Acesta a pătruns pe strada Domnească, pe sens interzis și, după câteva sute de metri, s-a oprit în zidul unui imobil degradat. 

Cei doi bărbați aflați în autoturism au fugit prin spatele clădirii respective, fiind urmăriți de polițiștii care au folosit armamentul din dotare, efectuând un foc de avertisment în plan vertical.

Persoanele în cauză au fost identificate de polițiști și se efectuează activități pentru depistarea lor", se arată în comunicatul IPJ, transmis, marţi, presei.
 

×
Subiecte în articol: impuscaturi Galați
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close