Antena 3 CNN Actualitate Locale Urmărit internaţional, prins de poliţiştii din Bucureşti | Era condamnat la doi ani de închisoare pentru furt

Urmărit internaţional, prins de poliţiştii din Bucureşti | Era condamnat la doi ani de închisoare pentru furt

Un bărbat de 55 de ani, urmărit național și internațional, condamnat pentru furt, a fost prins de polițiștii bucureșteni, anunță Poliția Capitalei. Bărbatul fura din mall-uri.

de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Iun 2023   •   10:21

Ștefan Săceanu de 55 de ani avea de ispășit o pedeapsă de  2 ani de închisoare pentru furt, iar pe numele lui era emis din 10 ianuarie 2023, un mandat executare a pedepsei cu închisoarea.

"În cursul zilei de ieri, 1 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul Investigații Criminale, în urma activităților specifice, au depistat un bărbat, de 55 de ani, urmărit național și internațional. 

Pe numele acestuia, Judecătoria Sectorului 1 a emis, la data de 10 ianuarie 2023, un mandat executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat pentru furt în formă continuată la 1 an și 400 de zile închisoare", se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cel în cauză urmează să fie încarcerat în Penitenciarul Rahova.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close