Antena 3 CNN Actualitate Locale Un urs lovit de maşină a fost lăsat să moară pe marginea drumului, pe o şosea din Cluj

Un urs lovit de maşină a fost lăsat să moară pe marginea drumului, pe o şosea din Cluj

Un urs lovit de maşină pe o şosea din zona localităţii Fizeșu Gherlii, în judeţul Cluj, a fost lăsat să moară pe marginea drumului.

Un urs lovit de maşină a fost lăsat să moară pe marginea drumului, pe o şosea din Cluj
Sursa foto: YouTube / Gherla INFO
de Alin Tarnovschi    |    Diana Roman    |    18 Iun 2021   •   14:30

Un urs, ce avea o greutate de aproximativ 250 de kilograme, lovit de o maşină pe un drum de lângă localitatea Fizeșu Gherlii, judeţul Cluj, a fost lăsat să moară pe marginea şoselei.

Accidentul s-a produs, noaptea trecută, în jurul orei 00.30, atunci când un şofer a lovit în plin ursul care se afla pe drum.

Ursul a fost grav rănit în urma accidentului şi a rămas întins pe şosea, în timp ce şoferul şi-a continuat drumul. După ore întregi în care a agonizat pe marginea drumului, ursul s-a târât în încercarea de a ajunge în pădure, însă nu a reuşit.

În jurul orei 06.00, un şofer care trecea prin zonă a observat ursul rănit şi a sunat la numărul unic de urgenţă 112, notează gherlainfo.ro.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, dar şi inspectorii de la Direcţia Sanitar-Veterinară (DSVSA) Cluj, care au tranchilizat ursul pentru a-l consulta.

Astfel, inspectorii au stabilit că ursul, un mascul în vârstă de 5-6 ani, a suferit o fractură de bazin şi de coloană vertebrală, plus alte leziuni interne, motiv pentru care s-a luat decizia eutanasierii.

×
Subiecte în articol: Fizeșu Gherlii Cluj urs
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close