Antena 3 CNN Actualitate Locale Un autovehicul încărcat cu doze de vaccin anti-COVID, implicat într-un accident în judeţul Buzău

Un autovehicul încărcat cu doze de vaccin anti-COVID, implicat într-un accident în judeţul Buzău

O maşină care transporta vaccin anti-COVID a fost tamponată de o autospecială a Jandarmeriei Române în timp ce se deplasa spre Iaşi, într-un convoi cu pază militară.

Un autovehicul încărcat cu doze de vaccin anti-COVID, implicat într-un accident în judeţul Buzău
Sursa foto: hepta
de Georgiana Adam    |    05 Apr 2021   •   20:17

Autoutilitară cu vaccin anti-COVID, accidentată din spate de maşina Jandarmeriei

Incidentul s-a produs luni, pe DN 2 (E85), în localitatea Poşta Câlnău din judeţul Buzău. 

Maşina cu vaccinuri se deplasa de la Bucureşti spre Iaşi şi era însoţită de vehicule ale Poliţiei, MApN şi Jandarmeriei.

Potrivit martorilor, maşina Poliţiei care era vehicul antemergător, a încercat să depăşească un autoturism condus de o femeie.

Şoferiţa s-a speriat şi a fi frânat brusc. Maşina MApN a frânat, la fel şi autoutilitara care transporta vaccinuri, iar autospeciala Jandarmeriei lovit din spte autoutilitara.

În urma impactului au fost înregistrate doar pagube materiale.

Maşina Jandarmeriei s-a ales cu bara de protecţie fisurată, iar maşina care transporta vaccinuri, cu o uşă îndoită. Încărcătura nu a avut de suferit iar convoiul şi-a putut continua deplasarea.

Vaccinurile anti-COVID din maşina lovită urmează să fie redistribuite în judeţ.

Jandarmeria a confirmat incidentul într-un comunicat

"Astăzi (luni, n.r.), în timpul unei misiuni de asigurare a protecţiei unui transport de vaccinuri pe ruta Bucureşti-Iaşi, în localitatea Poşta Călnău, autoutilitara încărcată cu doze vaccin a fost tamponată din spate de autoutilitara Jandarmeriei, pe fondul frânării bruste a unui alt autovehicul în faţa coloanei.

Ambele autovehicule au pagube materiale minore. Nu au fost persoane rănite. Autoutilitara cu vaccinuri şi-a reluat cursa spre Iaşi, încărcatura nu a fost afectată", a transmis instituţia menţionată.

Foto: Transport de vaccin anti-COVID

×
Subiecte în articol: accident rutier Buzau
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close