Antena 3 CNN Actualitate Locale Vânzătoare păcălită cu 20.000 de lei de un tânăr care s-a dat drept angajat, în Târgovişte

Vânzătoare păcălită cu 20.000 de lei de un tânăr care s-a dat drept angajat, în Târgovişte

Un tânăr din Târgovişte a reuşit în doar câteva minute să extragă banii din conturile unui magazin după ce a păcălit-o pe vânzătoare că lucrează la firma responsabilă de POS. Bărbatul a furat nu mai puţin de 20.000 de lei.

de Georgiana Botez    |    12 Mar 2024   •   08:21

Bărbatul de 28 de ani este din Braşov şi a reuşit să o înşele pe vânzătoare, după ce a pretins că a fost trimis de şeful lui şi trebuie să realizeze lucrări de actualizare la un terminal de tip POS.

Tânărul i-a cerut să tasteze diferite cifre ce reprezentau, de fapt, banii transferaţi în propriile conturi cu ajutorul unei stații de plată de tip SelfPay.

În total, conturile magazinului au fost golite cu 20.500 de lei. Abia la trei zile şi-au dat seama reprezentanţii magazinului că banii încasaţi de la clienţi cu cardurile nu au ajuns în conturile lor.

Ajutaţi de imaginile de pe camerele de supraveghere, poliţiştii l-au identificat pe tânăr şi în urma unei percheziţii domiciliare a fost dus direct în arest pentru 24 de ore 

Ulterior, instanţa de judecată a emis un mandat de arestare preventivă pe numele lui pentru o perioadă de 30 de zile, fiind cercetat pentru înşelăciune.

×
Parteneri
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători
x close