Antena 3 CNN Actualitate Locale Verificări la o creșă din Ilfov, unde un copil de doi ani ar fi fost bătut. Tatăl lui l-a găsit cu răni la ureche și obraz

Verificări la o creșă din Ilfov, unde un copil de doi ani ar fi fost bătut. Tatăl lui l-a găsit cu răni la ureche și obraz

Inspectorii școlari au mers în control la o creșă din Ilfov, unde un copil de doi ani ar fi fost bătut.

Verificări la o creșă din Ilfov, unde un copil de doi ani ar fi fost bătut. Tatăl lui l-a găsit cu răni la ureche și obraz
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Mia Lungu    |    15 Mar 2024   •   10:55

Este anchetă de proporţii la o creşă din comuna Dobroești de lângă București, unde un copil de 2 ani ar fi fost bătut. Inspectorii şcolari fac cercetări, după ce tatăl copilului a alertat autorităţile.

Bărbatul și-a găsit copilașul de doi ani, când a mers să-l ia de la creșă, cu răni la o ureche și obraz și a depus plângere la poliție.

Polițiștii din Pantelimon au fost sesizați, pe 8 martie, de către un bărbat, că a mers să își ridice copilașul de la o creșă din comuna Dobroești și a constatat că acesta prezenta mai multe leziuni la urechea dreaptă și la obrazul drept.

"La fața locului s-au deplasat polițiștii orașului Pantelimon și ai Biroului de Siguranță Școlară pentru efectuarea activităților din competență.

În cauză a fost deschis dosar de urmărire penală, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului", informează IPJ Ilfov.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close