Antena 3 CNN Actualitate Locale "O, ce veste! A plecat la miez de noapte să colinde într-o altă lume, lipsită de durere" | Dirigintele Andradei, şocat de moartea elevei de 16 ani

"O, ce veste! A plecat la miez de noapte să colinde într-o altă lume, lipsită de durere" | Dirigintele Andradei, şocat de moartea elevei de 16 ani

Andrada avea 16 ani, era elevă în clasa a IX-a la Liceul Teoretic Șerban Cioculescu și avea toată viața înainte. 

"O, ce veste! A plecat la miez de noapte să colinde într-o altă lume, lipsită de durere" | Dirigintele Andradei, şocat de moartea elevei de 16 ani
de Adriana Drăghici    |    24 Dec 2023   •   14:32

Noaptea trecută, a avut loc, însă, neprevăzutul. Copila și-a pierdut viața într-un teribil accident produs în Bălăcița, de un șofer băut și fără permis. 

Deși medicii au încercat să îi salveze viața, din păcate, nu s-a mai putut face nimic. Andrada s-a stins, lăsând în urma ei lacrimi, durere, o familie, prieteni, colegi și cunoscuți, care, astăzi, o plâng. 

"O, ce veste….! Știm cu toții că, în această perioadă, sunt interpretate tot felul de colinde, cu diferite texte, dintre care, cea mai cunoscută este "O, ce veste minunată!". 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citeşte şi: Ea este Andrada Rosalinda, eleva de 16 ani, moartă în accidentul din Bălăciţa, produs de un şofer fără permis

De această dată, într-un moment în care fiecare dintre noi așteaptă vestea cea bună a Nașterii Domnului, primim și o veste tragică, extrem de dureroasă și lipsită de nădejde, aceea că, la miez de noapte, Andrada Rosalinda pornește să colinde, în prag de sărbători, la alte case, dintr-o altă lume; o lume lipsită de durere, întristare și suspin! 

Trăiesc un mare șoc! Una dintre elevele de seamă din clasa mea a ales să învețe tainele nebănuite ale veșniciei și a lumii de apoi, având ca diriginte, pe unul din sfinții lui Dumnezeu, fapt pentru care o rog, să Le asculte povețele, precum mă asculta pe mine! 

Dumnezeu să te ierte, puiule și să te odihnească, iar nouă, tuturor, să ne aducă mângâiere și putere, râmând veșnic, în amintirea noastră!", transmite dirigintele Andradei, profesorul Marian Gherghinescu. 

Între timp, mesajele de adio au început să curgă pe pagina Andradei. 

"Un suflet frumos s-a ridicat la ceruri. Pe mine această veste m-a dărâmat, dar Dumnezeu a vrut să aibă un înger la El acolo sus și te-a ales pe tine. Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet bun și frumos! Te voi purta în memorie mereu!"

"Îngerașul meu scump, unde ai plecat tu? Ai lăsat atâta durere în urma ta! Nu te vom uita niciodată! Te iubesc mult!".

"Încă un suflet a plecat dintre noi. De ce tocmai tu, de ce să se fi întâmplat așa? Dumnezeu să te odihnească în pace, copil frumos!".

Copila va fi condusă pe ultimul drum în rochie de mireasă, conform dorinței familiei, iar înmormântarea va avea loc după Crăciun. 

Andrada avea un frate şi o soră, ambii mai mari ca ea.

×
Subiecte în articol: Bălăcița accident rutier
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close