Antena 3 CNN Actualitate Locale Un viceprimar USR-PLUS din Suceava a câștigat o motocicletă la un festival finanțat chiar de Primărie

Un viceprimar USR-PLUS din Suceava a câștigat o motocicletă la un festival finanțat chiar de Primărie

Premiul cel mare al festivalului rock Bucovina Motorfest, o motocicletă custom Yamaha 2YL, a fost câștigat de viceprimarul Sucevei, Teodora Munteanu (USR-PLUS).

Un viceprimar USR-PLUS din Suceava a câștigat o motocicletă la un festival finanțat chiar de Primărie
Sursa foto: stirisuceava.net
de Cătălina Buzoianu    |    09 Aug 2021   •   09:13

Când primăria a alocat un sprijin financiar de 40.000 de lei de la bugetul local pentru organizarea festivalului rock, nimeni nu s-a gândit că viceprimarul  avea să câştige marele premiu.

Sponsorizarea Bucovina Motorfest a avusese loc în cadrul primei ședinței de Consiliu Local prezidată de către Teodora Munteanu, care a preluat mandatul de președinte de ședință pentru trei luni, informează Monitorul de Suceava.

Tragerea la sorți a premiilor a avut loc sâmbătă seara, în timpul concertului trupei Urma, iar biletul câștigător, cu numele Teodora Munteanu, a fost extras din urnă chiar de băiatul solistului. Celelalte premii oferite prin tragere la sorți, în cadrul tombolei organizate în cadrul Bucovina Motorfest au fost o chitară Yamaha RS420 Revstar Maya Gold, un curs auto pentru categoria B și un abonament lunar Bee Fit.

De menţionat că la tombolă au participat toți cei care au cumpărat tricoul oficial al Bucovina Motorfest, șansele de câștig fiind mai mari ca la loterii.

În cursul zilei de duminică, viceprimarul Teodora Munteanu a mulțumit pe pagina sa de socializare și a postat fotografii cu motocicleta câștigată la tombolă, fiind felicitată de prieteni și membri de partid ai USR.

×
Subiecte în articol: Suceava Teodora Munteanu USR PLUS
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close