Antena 3 CNN Actualitate Locale Victimele unui accident mortal petrecut la Botoșani au zăcut ore în șir pe câmp, până să fie descoperite

Victimele unui accident mortal petrecut la Botoșani au zăcut ore în șir pe câmp, până să fie descoperite

Două victime ale unui accident petrecut noaptea trecută în Botoșani au zăcut pe câmp ore întregi până în această dimineață, când au fost descoperite de salvatori. Una dintre persoane a decedat între timp.

Victimele unui accident mortal petrecut la Botoșani au zăcut ore în șir pe câmp, până să fie descoperite
Sursa foto: monitorulbt.ro
de Mia Lungu    |    15 Noi 2022   •   10:13

Evenimentul s-a produs aproape de miezul nopţii, însă a fost descoperit abia spre dimineaţă, când un şofer a observat maşina pe câmp şi a sunat la 112.

Din cauza distanței la care a ajuns mașina, față de șosea, și a faptului zona e slab circulată, nimeni nu a observat accidentul ore bune. La această concluzie au ajuns şi cadrele medicale.

Acestea spun că semnele pe care le prezentau cei doi indică faptul că au stat mai mult timp în maşină.

"Una dintre victime a fost găsită lângă autoturism, cu leziuni incompatibile cu viaţa. Prezenta un traumatism cranian sever, care nu a mai impus manevre de resuscitare. A doua victimă prezenta multiple traumatisme crniene şi faciale. De asemenea, a fost găsită în hipotermie uşoară, în urma expunerii la temperaturile scăzute din timpul nopţii. A fost stabilizat şi transportat la Urgențe pentru mai multe investigaţii", a precizat medicul primar Bogdan Ursu, director medical al SJA Botoșani, potrivit monitorulbt.ro.

Potrivit unor martori, cei doi ar fi fost văzuți ultima dată, duminică seară. Amândoi consumau alcool la un bar din zona localității Vorniceni. Aceștia erau însoțiti de un al treilea bărbat, care însă a refuzat să mai meargă cu ei cu mașina deoarece se întâlnise la bar cu alți amici.

Poliţiştii urmează să stabilească exact modul de producere şi ora accidentului.

Potrivit martorilor, în mașină erau mai multe cutii de bere. Oamenii legii nu au putut încă stabili dacă șoferul era băut sau nu. Pasagerul, în schimb, cel care a ajuns şi la spital, era într-o avansată stare de ebrietate. De altfel, potrivit cadrelor medicale, bărbatul rănit nu a putut nici măcar să confirme dacă era sau nu în maşină, acesta spunând că nu ştia cum a ajuns acolo şi mai ales când.

Autoturismul a fost ridicat de o autospeciala SOS Savencu de la fața locului, urmând a fi expertizată tehnic.

×
Subiecte în articol: victime Botoșani
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close