Antena 3 CNN Actualitate Locale Gest impresionant al unui tânăr din Slatina. A returnat un rucsac plin cu bani şi acte, găsit pe stradă

Gest impresionant al unui tânăr din Slatina. A returnat un rucsac plin cu bani şi acte, găsit pe stradă

Gest impresionant al unui tânăr din Slatina. A returnat un rucsac plin cu bani şi acte, găsit pe stradă
Sursa foto: Foto: pixabay.com
18 Apr 2017   •   14:39

Un tânăr din Slatina a găsit pe stradă un rucsac plin cu bani şi acte și a decis să îl dea înapoi proprietarului, chiar în a doua zi de Paşte.

În rucsac erau actele de proprietate ale unui autoturism, asigurarea, un permis de conducere, dar şi un portofel cu alte acte şi cu suma de 2.700 lei. Toate acestea aparțineau unei femei care strânsese toți banii pentru botezul copilului ei.

Pentru a găsi proprietarul, tânărul a fotografiat cartea de identitate pe care a găsit-o în rucsac şi a postat-o pe Facebook. Ulterior, acesta a fost contactat de soţul proprietarei rucsacului, căruia i-a cerut să descrie documentele conţinute.

 „În timp ce mă plimbam cu copilul, am găsit un rucsac de femeie cu un portofel, cu documente ale maşinii – certificatul de înmatriculare, asigurarea, un portofel cu buletinul pe care cred că l-aţi mai văzut pe Facebook. Mulţumesc celor care l-au share-uit şi m-au ajutat să o găsesc. Are şi nişte bănuţi pe aici, nişte carduri, nişte iconiţe, card de sănătate şi aşa mai departe. Prima dată am fost contactat de proprietar, apoi l-am sunat să văd dacă ştie ce a pierdut soţia dânsului, dacă recunoaşte câteva elemente din rucsac. Am vorbit cu el şi au avut un Paşte cam nefericit şi acum încercăm să le facem o bucurie”, a spus tânărul. Mai mult, acesta a refuzat orce recompensă din partea familiei care pierduse rucsacul.

 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: tanar bani acte
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close