Antena 3 CNN Actualitate Locale Vietnamezi acuzaţi că au furat un câine şi l-au mâncat, la Gilău, în Cluj

Vietnamezi acuzaţi că au furat un câine şi l-au mâncat, la Gilău, în Cluj

Aproximativ 50 de cetăţeni vietnamezi sunt cercetaţi şi vor fi audiaţi de procurorii din Cluj, după ce au fost acuzaţi că au furat un câine maidanez, l-au dus acasă, l-au tranşat şi apoi l-au mâncat.

Vietnamezi acuzaţi că au furat un câine şi l-au mâncat, la Gilău, în Cluj
Sursa foto: Pixabay.com
26 Feb 2020   •   11:52

Cetăţenii vietnamezi au ajuns la Gilău, în judeţul Cluj, acolo unde au fost angajaţi să muncească.

În urmă cu câteva zile, unii dintre ei ar fi furat un câine maidanez, pe care l-au dus acasă şi apoi l-ar fi mâncat. O parte din câinele omorât a fost găsit în frigiderul muncitorilor.

"La data de 22 februarie, în jurul orei 08:40, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Florești au fost sesizați prin apel de urgență 112 cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras și probabil ucis un câine de rasă comună care se afla în curtea Castelului Rakoczi Banffy din comuna Gilău.
Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au demarat cercetările pentru stabilirea exactă a stării de fapt, identificarea autorilor și luarea măsurilor legale.
În cauză a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt și uciderea animalelor cu intenție fără drept", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Mai departe, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin, iar vietnamezii vor fi aduşi pentru audieri.

Audierile se vor întinde pe mai multe zile, având în vedere că muncitorii vietnamezi vor avea nevoie de translator pentru că nu vorbesc nici limba română, nici limba engleză.

×
Subiecte în articol: Gilau Cluj
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close