Antena 3 CNN Actualitate Locale Imagini șocante: Adolescent bătut în plină stradă de către un rival în dragoste - VIDEO

Imagini șocante: Adolescent bătut în plină stradă de către un rival în dragoste - VIDEO

Imagini șocante: Adolescent bătut în plină stradă de către un rival în dragoste - VIDEO
Sursa foto: foto- Pexels
16 Ian 2019   •   18:26

Imagini șocante în plină stradă! Bătaie terminată la spital, în apropierea unui liceu din judeţul din Alba. Un băiat a fost lovit cu pumnii de un tânăr şi lăsat lat în mijlocul străzii.

Trecătorii au fost cei care l-au ajutat să se ridice. Se pare că motivul ar fi fost gelozia. Fata care îl însoţea pe elevul bătut era fosta iubită a agresorului.

Bătăuşul de 16 ani a aşteptat ca fosta lui iubită să iasă de la liceu, pentru a sta de vorbă cu ea. Când fata a apărut, a văzut-o de mână cu un alt băiat. S-a îndreptat hotărât spre ei, iar adolescenta a încercat să îl oprească să ajungă la noul ei iubit, însă în zadar.

După şi-a doborât rivalul la pământ dintr-un pumn, adolescentul de 16 ani a început să se plimbe tacticos, în timp ce trecătorii au sărit să-l ajute pe băiatul căzut în stradă. Victima a fost dusă inițial la spitalul din Aiud, apoi a fost transportat de urgenţă la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, pentru investigații medicale de specialitate. Medicii au constatat că viaţa nu îi este pusă în pericol. Incidentul a intrat în atenţia politiştilor.

Anchetatorii au stabilit că agresorul a renunțat la școală de ceva vreme, iar acum nu are nicio ocupaţie.

Cazul este anchetat acum de poliţişti, care au deschis dosar penal.

×
Subiecte în articol: bătaie spital Alba
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close