Antena 3 CNN Actualitate Locale El este tânărul şofer începător care a murit pe loc în urma cumplitului accident din Berbeşti | VIDEO

El este tânărul şofer începător care a murit pe loc în urma cumplitului accident din Berbeşti | VIDEO

Vlăduţ Codrea, un tânăr în vârstă de 22 de ani, este şoferul începător care a murit pe loc în urma cumplitului accident din comuna Berbeşti, judeţul Maramureş.

El este tânărul şofer începător care a murit pe loc în urma cumplitului accident din Berbeşti | VIDEO
Sursa foto: Facebook
de Vasile Dale    |    Alin Tarnovschi    |    17 Mar 2021   •   22:52

Tânărul se afla la volanul autoturismului său, un BMW seria 3, iar la un moment dat, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul volanului, iar maşina a derapat.

BMW-ul a spulberat un autoturism care se afla parcat pe marginea drumului, iar apoi a pus la pământ un stâlp de curent.

În urma impactului deosebit de violent, motorul maşinii conduse de Vlăduţ a sărit la câţiva metri, în timp ce el a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale maşinii.

Firele de curent au căzut pe autoturism, dar şi pe şosea, iar întreaga comună a rămas fără energie electrică, după ce curentul a fost întrerupt pentru ca echipajele de pompieri de la Descarcerare să îl poată scoate pe tânăr din maşină.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Tânărul a murit pe loc în urma accidentului.

Vlăduţ avea permis de mai puţin de o lună, după ce s-a chinuit doi ani să îl obţină

Tânărul pasionat de maşini s-a chinuit timp de doi ani să obţină permisul de conducere şi a reuşit să devină şofer în urmă cu mai puţin de o lună, respectiv pe 24 februarie.

Prietenii lui Vlăduţ Codrea au postat numerosae mesaje de adio pe Facebook, la scurt timp după ce au aflat de teribilul accident în care prietenul lor şi-a pierdut viaţa.

"Drum lin spre Cer, Vlăduţ Codrea", a scris Stefani Pop. | "Nu pot să cred, Odihna veșnică suflet drag. Ai fost un băiat minunat", a scris şi Oana Maria Vlad.

Pe profilul său de Facebook, Vlăduţ apare în mai multe fotografii, dar de fiecare dată lângă maşina sa, un BMW seria 3.

×
Subiecte în articol: Berbești Maramureș accident
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close