Antena 3 CNN Actualitate Locale Fiul interlopului Sadoveanu s-a dat drept vrăjitor și a făcut descântece eşuate de 50.000 de lei, în Ilfov

Fiul interlopului Sadoveanu s-a dat drept vrăjitor și a făcut descântece eşuate de 50.000 de lei, în Ilfov

Fiul unui interlop, în vârstă de 16 ani, care practica vrăjitoria în judeţul Ilfov, a fost arestat la domiciliu pentru 30 de zile.

Fiul interlopului Sadoveanu s-a dat drept vrăjitor și a făcut descântece eşuate de 50.000 de lei, în Ilfov
Sursa foto: Zayan Eduard Harra
de Ioana Mircea    |    11 Oct 2022   •   11:47

Update 17:40 Instanța de judecată a dispus măsura arestului la domiciliu, pentru 30 de zile. 

----
Băiatul este acuzat de înșelăciune și șantaj de o tânără din judeţul Neamţ care ar fi fost păgubită de 50.000 de lei.

O tânără din judeţul Neamţ fost păgubită de 50.000 de lei de către un adolescent de doar 16 ani din judeţul Ilfov, care pretindea că oferă ritualuri oculte în schimbul unei sume de bani. Vrăjitorul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, acesta fiind acuzat într-un final de înșelăciune și șantaj de către păgubită.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, tatăl minorului este liderul clanului Sadoveanu, iar mama acestuia este vrăjitoarea Norvegia.

După ce a realizat o serie de ritualuri oculte pentru fata din judeţul Neamţ, tânărul a devenit violent în momentul în care clienta a decis să renunţe la serviciile ei.

Vrăjitorul a ameninţat-o pe clientă că va publica pe internet înregistrările pe care le făcuse în timpul ritualurilor. Împreună cu un alt tânăr de 20 de ani a început să o terorizeze şi să o ameninţe cu bătaia. Victima a depus plângere la poliţie, iar trupele speciale de intervenţie ale poliţiei au făcut percheziții.

Băiatul de 16 ani a fost reţinut de poliţişti, precum şi complicele lui. Cei doi sunt anchetaţi chiar în acest moment de către procurori.

"La data de 8 octombrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, în județul Ilfov, la locuințele unor persoane bănuite de înșelăciune și șantaj.

Din cercetări a reieșit că, în cursul lunii august 2022, o persoană, de 16 ani, având complicitatea unui tânăr, de 20 de ani, ambii din județul Ilfov, ar fi indus în eroare o tânără, de 20 de ani, din Păstrăveni, sub pretextul că pentru anumite sume de bani, ar fi realizat diferite ritualuri oculte.

Astfel, persoana vătămată ar fi achitat 50.000 de lei, pentru realizarea acestor ritualuri. Ulterior, când aceasta ar fi dorit să renunțe la serviciile prestate de cei doi, aceștia i-ar fi adresat în numeroase rânduri amenințări cu acte de violență și cu publicarea în spațiu public a respectivelor ritualuri, cu scopul ca persoana vătămată să remită în continuare, diferite sume de bani.

În urma percheziţiilor efectuate, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă care privesc posibila activitate infracțională a persoanelor vizate de anchetă, mai multe terminale mobile și 850 de euro.

La data de 10 octombrie a.c., minorul de 16 ani a fost condus la sediul Poliției orașului Târgu-Neamț, în vederea audierii. În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut, pentru 24 de ore. În activități, au fost angrenați polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț și ai Poliția orașului Chitila, precum și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov", a susţinut Ciofu Ramona, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ.

×
Subiecte în articol: vrajitorie Ilfov Neamţ
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close