Antena 3 CNN Actualitate Locale Dimineţile sunt tot mai reci pe litoral. Turiştii nu se sperie şi profită de fiecare moment

Dimineţile sunt tot mai reci pe litoral. Turiştii nu se sperie şi profită de fiecare moment

Dimineaţa a fost răcoroasă la malul mării. Turiştii aflaţi încă pe litoral nu au putut ieşi la plajă. Totuşi, vestea bună este că vremea se va încălzi în orele următoare.

de Cătălina Buzoianu    |    04 Sep 2023   •   13:17

MIii de oameni sunt încă pe litoral şi profită de ultima săptămână de vacanţă a elevilor.  Chiar dacă diminețile sunt mai răcoroase în luna septembrie, turiştii aleg să meargă la plajă după ora 10.00 şi se bucură din plin de restul zilei, mai ales că temperaturile cresc până la 28 de grade Celsius.

Temperatura este numai bună pentru un bronz sănătos. De asemenea, caldă este şi apa mării care te îmbie la o baie. 

Cel mai important acum este că preţurile au intrat şi ele la apă. Pentru suntem deja în extra sezon, hotelierii au decis să reducă preţurile la cazare cu până la 30%. 

Citeşte şi: Începe ediţia de toamnă a programului "Litoralul pentru toţi" | Prețul pentru o noapte de cazare începe de la 35 de lei

Pentru o cameră la un hotel de trei stele, preţurie pornesc chiar de la 150 de lei pe noapte.  Şi la mâncare preţurile au mai scăzut. Sunt toate motivele ca turiştii să meargă acum la mare, pentru a se pregăti cu energie pentru începutul şcolii. 

×
Subiecte în articol: vreme rece litoral românesc
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close