Antena 3 CNN Actualitate Locale Weekend de poveste pentru turiștii care au mers la munte, în Harghita. Zăpadă de peste un metru și experiențe de neuitat

Weekend de poveste pentru turiștii care au mers la munte, în Harghita. Zăpadă de peste un metru și experiențe de neuitat

A fost distracție în acest weekend pentru turiştii care au ajuns pe vârful muntelui Ciceu din judeţul Harghita. Stratul de zăpadă generos le-a permis să se dea cu schiurile, iar cei care nu practică sporturi de iarnă au avut parte de un alt fel de distracție. S-au plimbat cu ClimberTaxi-ul, un utilaj special pentru nivelat zăpada.

de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Ian 2024   •   12:23

”Am urcat cu ClimeberTaxi, o metodă excelentă să urcăm aici. Suntem la o altitudine de 1700 de metri. Din păcate, azi vremea nu este cu noi, dar putem să zărim în depărtare și munții și peisajul, care într-o vreme frumoasă este excelent”, a spus un turist.

Departe de stresul cotidian şi cu gândul la aer curat şi zăpadă, cei care s-au simţit suficient de pregătiţi fizic au plecat într-o drumeţie magică. Au vrut să ajungă la cel mai înalt punct al staţiunii Harghita Băi, la 1800 de metri, însă nu oricum.

Pentru a ajunge în vârf de munte, turiştii au aici la dispoziţie un nou program turistic, ClimberTaxi.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În ClimberTaxi încap 15 persoane. Utilajul are cabina încălzită și urcă până la releul de la Harghita Băi, acolo de unde turiştii admiră peisajul fermecător.

Călătoria durează în jur de 20-30 de minute, iar la final ajung în țară basmelor plină de zăpadă de peste un metru, și se vede în împrejur tot bazinul Cincului. Singură neplăcere este temperatura geroasă cu vânt puternic.

Călătoria costă 100 de lei de persoană. Turiștii fac multe poze în vârf de munte și rămân cu o experiență de neuitat.

×
Subiecte în articol: ClimberTaxi Harghita
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close