Antena 3 CNN Actualitate Locale Zăpada îi aduce la munte pe turiști | Imagini spectaculoase din stațiunile montane unde ninge ca-n povești

Zăpada îi aduce la munte pe turiști | Imagini spectaculoase din stațiunile montane unde ninge ca-n povești

Este distracție și relaxare la cote maxime pe pârtiile din Poiana Brașov! Ninsorile au adus la munte sute de turiști împătimiți ai sporturilor de iarnă.

Zăpada îi aduce la munte pe turiști | Imagini spectaculoase din stațiunile montane unde ninge ca-n povești
Sursa foto: Facebok/Visit Poiana Brasov
de Ovidiu Stan    |    Andreea Gelatu    |    25 Noi 2023   •   15:40

Turiștii care au ajuns la munte, în acest sfârșit de săptămână, se bucură de o nouă sesoune de ninsoare.

La cota 1800, în Masivul Postăvaru, telecabine îi aduce în vârf de munte pe copii, părinți și bunici, echipați pentru săniuș.

”Zăpadă nesperat de multă și ne bucurăm și noi mai mult decât copiii. Ne aducem aminte de copilărie”, a mărturisit un turist.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Hotelurile și pensiunile din zonă sunt arhipline.

”Ne-am pregătit cu cel mai bun interpret de muzică populară și muzică autentică românească din Brașov. Muzică live, dansuri și, să nu uităm, pentru copii, locul de joacă interior și, de ce nu, cel de afară, cu zăpadă, exterior.

Ne bucurăm de saună uscată, de saună umedă, de piscină, de spa, avem masaje. Ne bucurăm de mâncare tradițională”, a spus un hotelier.

Weekendul acesta sunt așteptați turiști în număr cât mai mare la munte pentru a se bucura de zăpadă și de distracția de pe pârtii.

×
Subiecte în articol: statiuni montane turisti zapada
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close