x close

Zece bărbați au fost reținuți de procurorii DIICOT Constanța pentru trafic de minori

20 Sep 2019   •   16:52
Zece bărbați au fost reținuți de procurorii DIICOT Constanța pentru trafic de minori Foto: Pixabay.com

Procurorii DIICOT Constanța au decis reținerea a 10 bărbați acuzați de comiterea infracțiunilor de proxenetism, trafic de minori și folosirea prostituției infantile. 

Iniţial, acţiunea, pusă la cale în colaborare cu ofiţerii BCCO Constanţa, a vizat 44 de locaţii şi 26 de suspecţi însă, în cele din urmă, doar 10 dintre ei au fost reţinuţi, iar vineri seara vor fi duşi cu mandat la instanţă pentru solicitarea emiterii unor mandate de arest preventiv.

"În perioada 2017 - august 2019, persoanele în cauză ar fi recrutat, de pe raza județului Constanța, mai multe tinere, printre care și minore, pe care le ar fi determinat să practice prostituția, în diverse locații, obținând astfel beneficii patrimoniale", au spus anchetatorii. 

În urma percheziţiilor de joi, au fost ridicate 30 de telefoane mobile, 2.700 de lei și înscrisuri cu valoare probatorie. De asemenea, la o locație au fost identificate două generatoare de curent, bunuri susceptibile a proveni din comiterea de furturi de pe raza orașului Ovidiu.

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

barbati DIICOT Constanta trafic de minori
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati