Antena 3 CNN Actualitate Locale Zeci de maşini vandalizate în Constanţa: Imagini cu tinerii care au tăiat cauciucurile, surprinse de camerele de supraveghere

Zeci de maşini vandalizate în Constanţa: Imagini cu tinerii care au tăiat cauciucurile, surprinse de camerele de supraveghere

Un incident neobişnuit a avut loc la Constanţa! Proprietarii mai multor mașini parcate în oraşul de la malul mării şi-au găsit cauciucurile tăiate. Din primele cercetări s-a constatat faptul că tăieturile ar fi fost făcute cu un cutiţ.

Zeci de maşini vandalizate în Constanţa: Imagini cu tinerii care au tăiat cauciucurile, surprinse de camerele de supraveghere
de Cătălina Buzoianu    |    25 Sep 2023   •   14:48

Deşi au trecut mai bine de 48 de ore de la întâmplare, poliţiştii nu au reuşit să dea de urma celor care au spart cauciucurile autoturismelor dintr-un cartier situat la periferia oraşului Constanţa.

Este vorba despre 20 de autoturisme ale căroro cauciucuri au fost tăiate.cu cuţitul cel mai probabil, spun poliţiştii, care au intrat şi în posesia imaginilor de pe camerele de supraveghere ale locuinţelor din zonă.

Citeşte şi: Aplicaţia care îţi găseşte loc de parcare. Funcţionează pe bază de senzori şi arată unde e liber în zonă

Camerele de supraveghere din oraş au surprins momentul în care mai mulţi tineri taie anvelopele autoturismelor şi apoi fug. Poliţiştii spun că, cel mai probabil, este vorba despre un grup de minori şi nu este exclus ca aceştia să locuiască chiar în cartierul respectiv.

În cauză s-a deschis şi un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere, iar cercetările continuă.

Citeşte şi: Se schimbă legea! Șoferii nu ar mai avea voie să conducă toate autoturismele cu categoria de permis B | Conducătorii nevoiți să dea un nou examen

"La data de 24 septembrie, în jurul orei 09.40, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 5 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi provocat distrugeri la anvelopele unui autoturism, parcat pe strada Șoseaua din Vii. 

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. 

În urma verificărilor efectuate, a rezultat că peste 20 de alte autoturisme, parcate pe strada Șoseaua din Vii și pe străzile învecinate, prezintă distrugeri la anvelope. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. 

Cercetările continuă în vederea identificării persoanelor bănuite și luării măsurilor legale ce se impun", se arată în comunicatul poliţiei.

 

×
Subiecte în articol: masini vandalizate cauciucuri Constanța
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close