Antena 3 CNN Actualitate Locale Zeci de migranţi au fost descoperiţi la Timişoara. Unde se ascundeau

Zeci de migranţi au fost descoperiţi la Timişoara. Unde se ascundeau

Zeci de migranţi au fost descoperiţi la Timişoara. Unde se ascundeau
14 Sep 2017   •   12:52

Poliţiştii timișoreni au depistat, într-o clădire dezafectată aflată pe malul Canalului Bega, 23 de migranţi, din Irak, printre care şi copii. Aceştia nu aveau acte de înregistrare în evidenţele autorităţilor române şi au fost predaţi poliţiştilor de la Secţia 4 din Timişoara, potrivit news.ro.

„În cadrul acţiunii, poliţiştii locali au verificat inclusiv clădirile dezafectate de pe malurile Canalului Bega, constatând că în una din ele, amplasată vizavi de fosta bază sportivă Solventul, se afla un număr de 23 de persoane, inclusiv minori. Cei în cauză au fost verificaţi stabilindu-se că sunt cetăţeni irakieni care se adăposteau în clădirea respectivă, nu deţineau documente legale de înregistrare în evidenţele autorităţilor române, motiv pentru care au fost predaţi poliţiştilor de la Secţia 4 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei”, se arată în comunicat al Poliţiei Locale Timişoara.

În această vară, poliţiştii locali au depistat mai multe grupuri de migranţi, atât pe străzile din zona centrală a municipiului Timişoara.

×
Subiecte în articol: migranti Timisoara cladire Politie
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close