Antena 3 CNN Actualitate Localnic din Maramureş, AMENDAT pentru că a sunat la radarul pădurilor, transportul semnalat fiind însă legal

Localnic din Maramureş, AMENDAT pentru că a sunat la radarul pădurilor, transportul semnalat fiind însă legal

Localnic din Maramureş, AMENDAT pentru că a sunat la radarul pădurilor, transportul semnalat fiind însă legal
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Iun 2015   •   17:36

Un cetăţean din comuna Băiuţ din judeţul Maramureş a fost amendat cu suma de 1.000 de lei de agentul de poliţie din comună pentru că a sunat la numărul 112 - radarul pădurilor, pentru a sesiza un transport ilegal de masă lemnoasă cu un camion, însă s-ar fi constatat că transportul era legal.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, a declarat luni, pentru Agerpres, că este la curent cu privire la situaţia cetăţeanului din comuna Băiuţ care a fost amendat de agentul poliţiei comunale, însă situaţia este în curs de cercetare în prezent.

"Acum se fac cercetări asupra situaţiei şi în momentul care avem toate datele, vă vom informa", a spus Florina Meteș.

Localnicul Ciprian Coc din Băiuţ ar fi fost audiat, luni, de un reprezentat al IPJ Maramureş, după ce a depus o plângere la Judecătoria oraşului Târgu Lăpuş în vederea anulării amenzii.

Întâmplarea cetăţeanului care a fost amendat în urma unei sesizări la numărul 112 a devenit cunoscută şi pentru că a fost prezentată pe o reţea de socializare, iar vicepreşedintele Asociaţiei Neuer Weg, Hans Hedrich, a anunţat că a depus o plângere penală pe numele agentului de poliţie care l-a amendat pe cetăţean.

×
Subiecte în articol: paduri Maramureș
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close