Antena 3 CNN Actualitate Locic: Voicu nu a făcut intervenţii pentru mine. În curând vor apărea elemente noi ale cazului (VIDEO)

Locic: Voicu nu a făcut intervenţii pentru mine. În curând vor apărea elemente noi ale cazului (VIDEO)

Locic: Voicu nu a făcut intervenţii pentru mine. În curând vor apărea elemente noi ale cazului (VIDEO)
13 Apr 2010   •   22:32

?Dacă vreţi să aflaţi mai multe despre mine şi domnul Voicu, la dosar se află elemente care dovedesc nevinovăţia mea. Aşa voi fi pe tot parcursul emisiunii deoarece nu ştiu ce am voie să spun şi ce nu. Voi da mai multe amănunte când se va încheia procesul. Se va vedea că domnul Voicu nu a făcut nicun fel de intervenţie pentru Locic, el a făcut doar să mă convingă să merg la autorităţile statului cu privire la un şantaj la adresa mea. (...) Acest lucru se va vedea în următoarea perioadă?, a declarat, marţi seară, Marius Locic, invitat în cadrul emisiunii Sinteza Zilei.

Omul de afaceri şi-a susţinut atât nevinovăţia sa cât şi pe ce a lui Cătălin Voicu, în dosarul pentru care sunt judecaţi acum în stare de libertate. Completul de judecată al Curţii Supreme a decis luni ca Florin Costiniu, Marius Locic şi Costel Căşuneanu să fie eliberaţi. Cei trei au interdicţia de a părăsi ţara timp de 30 de zile.

?Veţi vedea că domnul Voicu nu a făcut intervenţii pentru Locic. [...] Sunt elemente care nu au apărut niciodată în presă?, a declarat de mai multe ori Marius Locic, la Antena 3.



Omul de afaceri a vorbit apoi despre zvonurile apărute în presă, conform cărora ar fi mason. El a negat aceste informaţii, însă a spus că ?îi pare rău că nu a acceptat să fie mason.? ?Îmi pare rău că am refuzat să fiu mason, deoarece în aceste masonerii sunt capete luminate de la care se pot învăţa foarte multe lucruri?, a spus Marius Locic.



Acesta a discutat şi despre relaţia pe care o are cu Gigi Becali, despre care a spus că ?este un om deosebit, cu suflet mare.?

?Becali este un om cu suflet mare. Iată de ce îl stimez pe domnul Becali: în 2004 eu am fost primul sponsor în era Becali la Steaua. După un an de zile popularitatea mea a devenit atât de mare încât am avut numai deservicii de pe urma ei. Am vrut să renunţ la contract şi l-am intrebat pe Becali câţi bani îi datorez, iar el a spus: Marius nu am nevoie de niciun ban, mulţumesc pentru sponsorizare. De atunci domnul Becali a devenit pentru mine un om deosebit?, a declarat Marius Locic.



Marius Locic este un om de afaceri care, la cei de 38 de ani ai săi, a făcut nu mai puţin de 15 milioane de euro, potrivit revistei Forbes. Figurează ca acţionar direct la 11 firme, cu activitate pe piaţa imobiliară şi în presă. Locic este cunoscut ca un apropiat al lui Gigi Becali, după ce o lungă perioadă de timp a fost sponsor al echipei Steaua Bucureşti.

Cea mai profitabilă firmă a sa este "Locic Imobiliare", cu 17 angajaţi şi venituri de 3,5 de milioane de euro în 2008, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe. Din portofoliul lui Locic mai face parte şi "Locic Residential", cu activităţi de dezvoltare imobiliară.

Antena3.ro

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close