Antena 3 Actualitate Locomotiva unui accelerat a luat foc în apropierea gării din Iaşi

Locomotiva unui accelerat a luat foc în apropierea gării din Iaşi

24 Noi 2010   •   11:04
Locomotiva unui accelerat a luat foc în apropierea gării din Iaşi
Sursa foto: Foto: Intact Images

Locomotiva trenului accelerat Iaşi-Galaţi a luat foc, marţi seară, la puţin timp după ce trenul a plecat din gară. Mecanicul, ajutat de călători, a încercat să stingă flăcările până la sosirea pompierilor. Se pare că incendiul a izbucnit de la frunzele de pe calea ferată, care s-au aprins din cauza scânteilor produse de roţile trenului.

Incendiul a izbucnit la scurt timp după ce trenul a plecat din gara Iaşi. Mecanicul crede că totul s-a întâmplat din cauza frunzelor care s-au prins între roata locomotivei şi saboţi.

Călătorii au observat mai întâi că trenul patinează, după care au simţit miros de fum. Până la sosirea pompierilor, mecanicul şi câţiva pasageri au reuşit să stingă flăcările cu ajutorul a 12 extinctoare.

La faţa locului a sosit şi un echipaj al ambulanţei, însă din fericire nu a fost nevoie intervenţia medicilor. Trenul şi-a reluat traseul după o oră, cu altă locomotivă.

Locomotiva unui accelerat a luat foc

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close