Antena 3 CNN Actualitate Locuinţa Doinei Cornea din Cluj Napoca, spartă de hoţi

Locuinţa Doinei Cornea din Cluj Napoca, spartă de hoţi

Locuinţa Doinei Cornea din Cluj Napoca, spartă de hoţi
Sursa foto: Doina Cornea
29 Noi 2009   •   18:46

Locuinţa din Cluj Napoca a Doinei Cornea a fost spartă de hoţi duminică după-amiază. Furtul a avut loc aproximativ la ora 13.00, când Doina Cornea a ieşit împreună cu fiul ei la plimbare. Ei s-au întors după aproximativ jumătate de oră şi totul părea să fie în regulă. Cei doi au decis să se mai plimbe un pic, pentru că doamna Cornea avea nevoie de mişcare.

Când s-au întors a doua oară, ei au găsit poarta larg deschisă şi uşa de la intrare spartă. Fiul Doinei Cornea a sunat imediat la 112 şi a alertat poliţia. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale poliţiei care au prelevat amprente de la faţa locului.

Din primele cercetări rezultă că întruşii au căutat banii. Doinei Cornea i-a dispărut din casă suma de 4.000 de lei. Este pentru a treia oară când Doinei Conea îi este spară locuinţa din Cluj Napoca.

Doina Cornea este o cunoscută publicistă şi dizidentă anticomunistă. După revoluţie a făcut parte din Frontul Salvării Naţionale, formaţiune din care a demisionat pe 23 ianuarie 1990, când Frontul s-a treansformat în partid politic. Este membră fondatoare a Grupului pentru Dialog Social, a Alianţei Civice şi a Fundaţiei Culturale Memoria.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cluj Napoca
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close