Antena 3 CNN Actualitate Detalii despre locul în care a fost ținută Sara Melinda, fetița dispărută din Sighetu Marmației: ”Condiții insalubre și mizere. Salteaua era singurul mobilier din încăpere”

Detalii despre locul în care a fost ținută Sara Melinda, fetița dispărută din Sighetu Marmației: ”Condiții insalubre și mizere. Salteaua era singurul mobilier din încăpere”

Locul în care era ținută Sara Melinda, fetița de 13 ani din Sighetu Marmației, găsită în casa unui bărbat după șapte zile de la dispariție, era ”insalubru și mizer”, iar singura piesă de mobilier din încăpere era o saltea.

de Andreea Ştefan    |    Vasile Dale    |    13 Noi 2023   •   15:32

În această dimineață, un polițist local a mers la un pont pentru a verifica o informație și astfel a reușit să o identifice și să o găsească pe Sara Melinda, la o adresă din Sighetu Marmației.

Este vorba despre o clădire cu locuințe sociale, situată pe strada Mihalyi de Apșa, din municipiul Sighetu Marmației. În tot acest timp, nu știm exact dacă fetița a fost în acea locație.

Este vorba despre o cameră insalubră, în care nu exista niciun obiect în afară de o saltea murdară.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”În primă fază, când am intrat în locuința respectivă, care era de-a dreptul nepotrivită pentru oricine, condiții insalubre și mizere, fata stătea pe o saltea, care practic era singurul mobilier din întreaga încăpere”, a declarat Florin Cioban, șef la Poliția Locală din Sighetu Marmației, cel care a găsit-o pe Sara Melinda în această dimineață.

×
Subiecte în articol: Melinda Sighetu Marmatiei
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close