Antena 3 CNN Actualitate Locul unde s-a născut Raiul! Liniştea îngheţată de început de lume care îţi va tăia respiraţia

Locul unde s-a născut Raiul! Liniştea îngheţată de început de lume care îţi va tăia respiraţia

Locul unde s-a născut Raiul! Liniştea îngheţată de început de lume care îţi va tăia respiraţia
Sursa foto: foto: Antena3
26 Mar 2012   •   20:55

În urmă cu un an, emisiunea "În premieră'' vă prezenta un material despre bogaţii Rusiei, care s-au retras în sălbăticia Siberiei, ca să scape de stresul oraşului. Fenomenul începe să prindă contur şi în România. Oameni cu stare, sătui de haosul, agitaţia din marele oraşe, o iau pe urmele strămoşilor noştrii şi se retrag în munţi. Nu mai vor civilizaţie, afaceri şi bani, ci doar linişte, departe de betoane.

Locul unde s-a născut Raiul, locul unde civilizaţia nu a urcat niciodată... pâna acum. Primii români care au ales să părăsească civilizaţia şi să trăiască în izolare. Şi-au părăsit casele şi joburile frumoase. Au vrut doar să îşi salveze sufletul deformat de oraş.

Sunt aproximativ 10 familii care vor forma prima comunitate Eco Village din România, "Apusenii Verzi". Căsuţele vor fi construite numai din lut, lemn şi paie pe o suprafaţă de aproximativ 45 de hectare.


„În premieră”, emisiunea ce a fost premiată de juriul mondial al Association for International Broadcasting, la categoria "Cea mai bună investigaţie jurnalistică", a revenit din 4 martie la Antena 3, de la orele 21.00.

Carmen Avram şi echipa ei te invită să vizitezi site-ul emisiunii: inpremiera.antena3.ro. Aici vei găsi arhiva emisiunilor marca "În premieră", precum şi detalii despre cei care îţi aduc din 4 martie un nou sezon de reportaje de excepţie.

×
Subiecte în articol: In premiera
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close