Antena 3 CNN Actualitate Locul UNIC pe care doar în România îl găsești. Cine s-ar fi gândit la una ca asta?

Locul UNIC pe care doar în România îl găsești. Cine s-ar fi gândit la una ca asta?

Locul UNIC pe care doar în România îl găsești. Cine s-ar fi gândit la una ca asta?
Sursa foto: Foto: Antena1
23 Oct 2012   •   22:17

Băncuţe, balansoare, leagăne şi tobogane... un loc de joacă în toată regula a răsărit în mijlocul unui câmp din Călăraşi. Nimic paranormal, ci o sută de mii de euro cheltuiţi cam... degeaba. Parcul a fost ridicat pentru un cartier rezidenţial, doar că, până acum, nici măcar fundaţia caselor nu a fost turnată. În schimb, parcul s-a umplut de buruieni.

Locul de joacă ridicat în câmp are absolut tot ce îi trebuie, tobogane noi, leagăne şi băncuţe pentru părinţi. Îi lipsesc însă copiii.
  
Situat la o distanţă considerabilă de localităţile din jur, parcul pierde din start în faţa celor construite deja în Floroaica sau Vâlcelele. Iar atunci când au de ales să meargă mai bine de un kilometru prin buruieni, părinţii aleg şi ei, desigur, varianta de lângă casă, chiar dacă arată deplorabil.

În realitate, parcul din câmp are şi el utilitatea lui. Momentan, una ipotetică. Doar că lucrările ar fi trebuit să înceapă deja de câţiva ani.

Părculeţul care a costat nu mai puţin de 100 de mii de euro. Banii au venit de la ministerul mediului, pe vremea Guvernului Boc, spune vice-primarul, şi nu au putut fi daţi pe lucruri mai... necesare. Aşa că parcul s-a ridicat, iar cartierul rezidenţial este în continuare doar un proiect ...unul cu apă şi curent electric.

Criza a fost însă nemiloasă şi cu înalţii demnitari ai comunei. Aşa că, până când vor fi gata casele, parcul ar putea avea nevoie şi el, de o renovare completă.





×
Subiecte în articol: loc de joaca Calarasi
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close