x close

Lordul Peter Mandelson, la Sinteza Zilei: Aţi câştigat foarte mult. Să nu subestimaţi efortul pe care l-a făcut până acum această ţară

de A.M.P    |    12 Mai 2014   •   23:31

Mihai Gâdea a prezentat, în ediţia de luni a emisiunii "Sinteza zilei" un interviu în exclusivitate cu Lordul Peter Mandelson, fost consilier al primului-ministru britanic Tony Blair şi vice prim-ministru al guvernului Marii Britanii.

Britanicul, care se află în România pentru câteva zile pentru a participa la evenimentul organizat de Forumul Progresist Social-Democrat, intitulat „Progressive Agenda for the Future”, a vorbit la Antena 3 despre importanţa unei justiţii independente în România.

"Justiţia nu trebuie să fie independentă doar pentru ca oamenii să aibă parte de libertate, ci şi pentru că nimeni nu va veni să investească în România dacă nu există siguranţa statului de drept", a declarat lordul Peter Mandelson, care a arătat că nu trebuie subestimat efortul pe care l-a făcut până acum România, referindu-se la perioada post-comunistă.

"Cred că aţi câştigat foarte mult. Priviţi la România, de unde a început, priviţi la democraţia care a fost implementată, priviţi instituţiile politice care au fost construite. (...) Să nu subestimaţi efortul pe care l-a făcut până acum această ţară", a declarat lordul Mandelson, în interviul acordat lui Mihai Gâdea.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati