Loteria Română: Lozurile răzuibile vor putea fi cumpărate din toate supermarketurile din Capitală

21 Ian 2009   •   22:25
Loteria Română: Lozurile răzuibile vor putea fi cumpărate din toate supermarketurile din Capitală loz in plic

Criza financiară nu va afecta Loteria Română. Conducerea instituţiei îşi propune pentru acest an o creştere a cifrei de afaceri de peste 6%. Dar şi noi proiecte pentru jucătorii la loto. Cele mai mari hipermaketuri din capitală vor fi dotate cu aparate din care, jucătorii vor alege orice tip de loz răzuibil.
De anul acesta lozurile răzuibile vor putea fi cumpărate şi din marile hipermaketuri din Bucureşti. Este un proiect pilot al Loteriei, care presupune achiziţionarea a zece aparate automate. Dacă proiectul va avea priză la jucători, acestea vor fi instalate în toată ţara.
Pentru 2009, directorul companiei Loteria Română îşi propune rebranduirea agenţiilor loto, dezvoltarea reţelei de vânzări, dar şi extinderea cafenelelor de tip loto cu produse alimentare şi nealimentare.
Pe lângă aceste obiective, directorul companiei îşi propune o cifră de afaceri care să crească în acest an cu peste 6%, dar şi o transparenţă a instituţiei.
Loteria Română a fost, în 2008, cel mai valoros brand din România, estimat la 36 milioane de euro, cu un milion de euro mai mult decât în 2007.
Antena 3

x close