Antena 3 CNN Actualitate Loteria Română pune la bătaie 3,4 milioane de euro la ultimele extrageri din 2010

Loteria Română pune la bătaie 3,4 milioane de euro la ultimele extrageri din 2010

Loteria Română pune la bătaie 3,4 milioane de euro la ultimele extrageri din 2010
Sursa foto: Foto: dreamstime.com
28 Dec 2010   •   19:52

Loteria Română anunţă premii de milioane şi extrageri speciale în ultimele două zile ale acestui an. Valoarea totală a acestora se ridică la 3,4 milioane de euro.

Potrivit unui comunicat al Loteriei, pe 30 decembrie vor avea loc extragerile pentru Loteria Norocului şi utimele trageri Joker şi Loto 5/40 din acest an.

"Participarea la Loteria Norocului se face pe baza biletelor necâştigătoare la jocul Noroc din luna decembrie. Marele premiu pus în joc pentru această loterie constă într-un autoturism de lux. Pe lângă acest premiu, Loteria Română mai oferă 41 de câştiguri a câte 4.400 lei (fiecare câstig fiind compus dintr-o excursie pentru 2 persoane în Austria -Viena, plus numerar)", se arată în comunicat. 

Două extrageri la Loto 6/49

În ultima zi a acestui an, Loteria Română vine cu o premieră, organizând în aceeaşi zi două Trageri Speciale Loto 6/49. Este vorba despre o tragere "principală" şi una "suplimentară".

"Cu acelaşi bilet, jucătorii la Loto 6/49 vor participa la ambele trageri de Anul Nou. Pentru tragerea "suplimentară" Loteria Română va suplimenta fondul de câştiguri al categoriei I cu suma de 500.000 lei", precizează reprezentanţii Loteriei.

Programul agenţiilor Loto în perioada Sarbătorilor de iarnă

27 - 30 decembrie - program normal de lucru
31 decembrie - program de lucru cu publicul pana la ora 14:00
1 ianuarie - zi liberă
2 ianuarie - zi liberă

×
Subiecte în articol: Loteria Română Loto 6/49 premii noroc
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close