Antena 3 Actualitate LOTO 6/49. Nou sistem de extragere la Loteria Română

LOTO 6/49. Nou sistem de extragere la Loteria Română

de S.T.    |    12 Noi 2018   •   10:11
LOTO 6/49. Nou sistem de extragere la Loteria Română
Sursa foto: Foto: loto.ro

LOTO. LOTO 6/49. C.N. Loteria Romana S.A. pune la dispozitia jucatorilor, incepand din aceasta luna, un nou sistem loteristic dezvoltat si implementat „in-house” de catre companie, prin resurse proprii.

Sistemul loteristic denumit SILOR (Sistem Loteristic Romanesc) inlocuieste vechiul sistem operat de Loteria Romana inca din anul 1993 si asigura continuitatea activitatii companiei cu respectarea standardelor de calitate, securitate si integritate.

LOTO. LOTO 6/49. Arhitectura noului sistem, proiectata atat din punct de vedere hardware cat si software de catre specialistii Loteriei Romane, presupune si noi terminale de joc precum si un nou sistem central, scrie loto.ro.

Sistemul loteristic SILOR este unul flexibil si va permite Loteriei Romane sa-si dezvolte, in viitor, portofoliul de produse si sa introduca, inclusiv, vanzarea in sistem online.

LOTO. LOTO 6/49. „Sistemul SILOR este realizat in totalitate de catre specialistii Companiei Nationale <> S.A., prin resurse proprii, iar acest lucru este, cu siguranta, un mare castig pe termen mediu si lung. Implementarea noului sistem era o necesitatea si reprezinta rezultatul unui efort sustinut, un pas important in dezvoltarea si modernizarea companiei, in acord cu exigentele tehnologiei actuale.” – Ovidiu-Iulian Portariuc, Director General Compania Nationala „Loteria Romana” S.A.

LOTO. LOTO 6/49. Loteria Romana a implinit anul acesta 112 ani de activitate si este unul dintre cele mai longevive si valoroase branduri romanesti. Actionarul Companiei Nationale “Loteria Romana” S.A. este Ministerul Finantelor Publice.

„Consider ca aceasta schimbare vine in primul rand in sprijinul cerintelor si asteptarilor jucatorilor si nu in ultimul rand in atingerea principalului scop care sta la baza functionarii si organizarii Companiei Nationale „Loteria Romana” S.A. – oferirea de jocuri responsabile si crearea fondurilor necesare pentru finantarea obiectivelor de interes public national.” – a subliniat Eugen Orlando Teodorovici, Ministrul Finantelor Publice.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close