Antena 3 CNN Actualitate LOTO. Marele premiu la Joker a fost câştigat duminică. Este al doilea ca valoare din istoria acestui joc

LOTO. Marele premiu la Joker a fost câştigat duminică. Este al doilea ca valoare din istoria acestui joc

LOTO. Marele premiu la Joker a fost câştigat duminică. Este al doilea ca valoare din istoria acestui joc
de S.T.    |    28 Oct 2019   •   08:28

LOTO. LOTO 6 din 49. Marele premiu la jocul Joker, categoria I, în valoare de peste 3,73 milioane de euro, a fost câştigat la extragerea de duminică, a anunţat Loteria Română.

LOTO. LOTO 6 din 49. Potrivit sursei citate, biletul norocos jucat la agenţia 06-009 din Năsăud (judeţul Bistriţa-Năsăud) a costat 8,5 lei şi i-a adus posesorului acestuia un câştig total în valoare de peste 17,76 milioane de lei (mai mult de 3,73 milioane de euro). Jucătorul norocos a completat biletul norocos cu două variante simple.

LOTO. LOTO 6 din 49. Loteria Română precizează că premiul câştigat duminică este al doilea ca valoare din istoria acestui joc, cel mai mare câştig la Joker fiind consemnat în data de 2 august 2018, în valoare de peste 20,57 milioane de lei.

LOTO. LOTO 6 din 49. Cel mai recent câştig la categoria I la Joker a fost înregistrat pe data de 14 octombrie 2018 şi a fost în cuantum de 3,84 milioane de lei.

LOTO. LOTO 6 din 49. Conform Regulamentului privind organizarea şi administrarea jocurilor loto, câştigătorul are la dispoziţie 90 de zile începând cu data extragerii pentru a-şi revendica câştigul. 

×
Subiecte în articol: Loteria Română Joker Loto 6 din 49 loto
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close