Antena 3 Actualitate Lovitură de proporții în ancheta de la Caracal. Cumpănașu depune plângere împotriva legiștilor: „Este halucinant ce fac oamenii ăștia”

Lovitură de proporții în ancheta de la Caracal. Cumpănașu depune plângere împotriva legiștilor: „Este halucinant ce fac oamenii ăștia”

21 Aug 2019   •   10:14
Lovitură de proporții în ancheta de la Caracal. Cumpănașu depune plângere împotriva legiștilor: „Este halucinant ce fac oamenii ăștia”

Institutul de Medicină Legală va fi verificat de Corpul de Control după ce a anunţat că va relua analizele ADN în cazul crimelor din Caracal.

Unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, a anunţat în direct la Antena 3 că va depune o plângere la ministerul Sănătăţii pentru a fi începute verificările.

De asemenea, Ministrul Sorina Pintea spunea marți că nu poate trimite corpul de control pentru că nu există nicio reclamaţie cu privire la activitatea INML.

„Este absolut halucinant ce fac oamenii ăştia. Reiau analiza asupra ceea ce s-a stabilit deja? Nu e în regulă ce se întâmplă. Această comunicare este esenţială faţă de public, faţă de familie, faţă de cetăţeni în general.  Nu poţi veni cu asemena bâlbâieli cronice într-o astfel de situație și o astfel anchetă. De aceea, astăzi, la Ministerul Sănătăţii, la 10.30, mă voi deplasa pentru a solicita ministrului Sănătății un control de fond la Institutul de Medicină Legală, tocmai pentru a stabili de unde vin scurgerile de informaţii, aceste intoxicări odioase în spaţiul public.

De aceea, ce va stabili ministrul voi comunica după aceea. Eu îmi voi face datoria de a solicita acest control pentru a stabili de unde vin scurgerile de informaţii, pe de o parte, cât și modul în care au comunicat public şi ce vor să facă pentru că eu nu mai ştiu, în acest moment. De ce au întârziat cu unele analize, care au durat două săptămâni? De ce altele au durat cinci zile? Sunt lucruri care pe procedură nu sunt în regulă deloc”, a declarat Alexandru Cumpănașu, la Antena 3.

Citește Și Legiștii INML refac testele ADN de la Caracal. Gheorghe Dincă ar avea o a treia victimă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close