Antena 3 CNN Actualitate Lovitură dură pentru fostul ministru, Daniel Chițoiu. Ce au decis procurorii

Lovitură dură pentru fostul ministru, Daniel Chițoiu. Ce au decis procurorii

Lovitură dură pentru fostul ministru al Economiei, Daniel Chițoiu. Acesta a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Anchetatorii au ajuns la concluzia că din vina lui au murit doi oameni în accidentul de la finalul anului trecut.

Lovitură dură pentru fostul ministru, Daniel Chițoiu. Ce au decis procurorii
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    25 Aug 2020   •   08:45

Deși a încercat să arate că nu el este vinovat de producerea accidentului de pe 26 decembrie 2019, iată că procurorii au decis că Daniel Chițoiu este vinovat pentru moartea a două persoane. 

Este vorba despre un bărbat de 82 de ani, dar și de o femeie de 73 de ani care se aflau în autoturismul în care Daniel Chițoiu a intrat frontal. 

Daniel Chițoiu, vinovat pentru moartea a două persoane

Din declarațiile martorilor, se pare că fostul ministru ar fi încercat o depășire în timp ce vorbea la telefon, manevră care l-a costat scump. Mașina pe care acesta o conducea a intrat frontal într-un alt autoturism care se deplasa regulamentar.

În ciuda faptul că Daniel Chițoiu a încercat să conteste expertiza, procurorii au decis că el este cel vinovat pentru producerea accidentului și că trebuie să meargă în judecată pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

×
Subiecte în articol: Daniel Chitoiu judecata accident
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close