Antena 3 CNN Actualitate Lovitură în scandalul fugii lui Sebastian Ghiţă! Autorităţile nu pot cere deocamdată extrădarea fostului deputat

Lovitură în scandalul fugii lui Sebastian Ghiţă! Autorităţile nu pot cere deocamdată extrădarea fostului deputat

Lovitură în scandalul fugii lui Sebastian Ghiţă! Autorităţile nu pot cere deocamdată extrădarea fostului deputat
de S.T.    |    19 Apr 2017   •   09:00

Lovitură în scandalul fugii lui Sebastian Ghiţă! Autorităţile nu pot cere deocamdată extrădarea fostului deputat deoarece Ministerul Justiţiei nu are toate documentele necesare.

Au mai rămas doar 13 zile din mandatul de arestare emis de autorităţile sârbe pe numele patronului RTV, iar în ţară procedura de extrădare bate pasul pe loc.

De vină ar fi instanţele care au emis mandate de arestare pe numele lui Ghiţă în ultimele patru luni.

Fostul deputat Sebastian Ghiţă a fost localizat şi reţinut de poliţiştii din Belgrad în cursul nopţii de joi spre vineri.

„În urma activităţilor investigative complexe şi a informaţiilor furnizate de Direcţia Operaţiuni Speciale şi Direcţia de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Române, în cursul acestei nopţi, în Belgrad, a fost localizat şi reţinut inculpatul Ghiţă Sebastian Aurelian. În momentul depistării, cel în cauză a prezentat pentru legitimare documente false care prezintă însemnele unui stat din U.E. În prezent se derulează procedura legală în astfel de situaţii”, precizează IGPR.

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close